Προώθηση
Ιστοσελίδων

Βρεθείτε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης
και μεγιστοποιήστε το κέρδος σας.

Πού βρίσκεστε όταν οι πελάτες σας ψάχνουν για εσάς;

Θέλετε να είστε εκεί όπου κάνουν την πρώτη τους αναζήτηση,
ερευνούν την αγορά και εξετάζουν τις επιλογές τους πριν αποφασίσουν;

Search Engine Optimisation

Το SEO περιλαμβάνει τις κατάλληλες εκείνες παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται σε μια ιστοσελίδα, ώστε να βρεθεί στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για λέξεις και φράσεις που σχετίζονται με τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες της.

Σύμφωνα με έρευνες, το 90% των χρηστών του διαδικτύου σταματά τις αναζητήσεις στην 1η σελίδα της Google, γίνεται αυτόματα αντιληπτό γιατί είναι σημαντική η παρουσία μιας ιστοσελίδας σε υψηλή θέση των αποτελεσμάτων αναζήτησης.
Η κατανόηση των αναγκών του πελάτη σας και των τρόπων με τους οποίους αναζητά πληροφορίες για την υπηρεσία ή το προϊόν σας, η εξωστρέφεια και η συνολική παρουσία της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο, σε συνδυασμό με την τεχνική μας γνώση των παραγόντων αξιολόγησης κάθε ιστοσελίδας από τις μηχανές αναζήτησης, μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε την στρατηγική εκείνη που θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον χρήστη.

Πλεονεκτήματα Υπηρεσίας Βελτιστοποίησης
για τις Μηχανές Αναζήτησης

- Προβάλλετε την επιχείρησή σας πρώτη στο άμεσα ενδιαφερόμενο κοινό.

- Μειώνετε το κόστος σε σχέση με την επένδυση σε παραδοσιακά media.

- Αυξάνετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας.

-Αυξάνετε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας.

Google Ads

Εσείς ορίζετε ένα μηνιαίο budget (προϋπολογισμό) που θέλετε να επενδύσετε και μας υποδεικνύετε ποια προϊόντα και υπηρεσίες θέλετε να προωθήσετε. Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε την καμπάνια με εξειδικευμένες διαφημίσεις που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες του χρήστη που ψάχνει στη μηχανή αναζήτησης.

Οι διαφημίσεις σας θα εμφανίζονται στις λέξεις που αναζητούν οι χρήστες στη μηχανή αναζήτησης αλλά και σε συνεργαζόμενα site αλλά και στο YouTube. Όλα αυτά είναι θέμα επιλογής, τα εξετάζουμε ανάλογα με τους στόχους της διαφήμισης.

Κάθε φορά που ένας χρήστης πατάει πάνω στη διαφήμισή σας, πληρώνετε ένα ποσό που έχουμε προκαθορίσει στρατηγικά στο Google Ads. Όταν ο χρήστης πατάει σε μια διαφήμισή σας, οδηγείται στο site σας σε μια σελίδα που επίσης έχουμε προκαθορίσει.